Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Heeft uw bedrijf of winkel een passende uitstraling nodig?

Tot de mogelijkheden behoren het verzorgen van complete winkelinrichtingen, werkplaatsoplossingen of kantoorinrichting. Het is immers een tool voor uw onderneming om bij te dragen aan meer omzet en of een hogere productiviteit.

Of het nu wandbekleding betreft, meubels, dan wel het creëren van handige opbergmogelijkheden, bij ons kunt u met al uw vragen terecht. Wij komen vrijblijvend bij u langs om volledig inzicht te krijgen in uw wensen of benodigdheden.Volledige aankleding

Compleet of extreem, niks is te gek. Ook word er bij een volledige inrichting en aankleding gedacht aan het gebruik en de duurzaamheid van het project, daar waar nodig kunnen er ook afspraken gemaakt worden voor het onderhoud zodat u zo lang mogelijk van de realisatie kunt blijven genieten

Stoere en handige oplossingen

Zoals hierboven op de foto te zien is een wijnwandrek een ideaal voorbeeld van hoe een afscheiding gemaakt kan worden, waarbij het direct een handige oplossing is voor de opslag van wijnen en ook nog eens een blikvanger is.

Vragen? laat het ons weten

Heeft u vragen of ideeën, laat het ons weten via het onderstaande formulier. Neemt u liever direct contact met ons op, doe dat dan via: info@stoerenhout.nl of bel ons op: +31(0)6 1466 5411Tel:
+31(0)6 1466 5411

Adres:
Daalakkersweg 14-30
5641JA Eindhoven

Mail:
info@stoerenhout.nl