Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Wat wij doen en voor wie werken wij


Niks is ons te gek, elk idee of elke wens vormen wij graag tot een tastbaar resultaat. Door jaren lange ervaring met hout en vaktechnische kennis van staal en het vervaardigen daarvan kunnen wij ook de juiste degelijkheid en kwaliteit bieden.
Een aantal bedrijven zijn daar zo van overtuigd dat zij Stoer & Hout hun opdrachten toe vertrouwen.

PortfolioConcept Creatives

Door het regelmatig contact met een creatief/ontwerp bedrijf zijn er ook mogelijkheden om u vooraf beeld te scheppen of verder uw ideeën tot leven te brengen.

Facebook

Do's Interiors

Do's een specialist op gebied van bijzondere en hoogstaande meubels en interieurs, met trots mogen wij zeggen dat wij daar deel van uit maken en voor speciale wensen er contact met ons word opgenomen.

Website

Tass International

Specialist in crashtests van voertuigen. Door onze expertise en kennis op gebied van voertuig bouw, laswerkzaamheden en kijk op materiaal is er een mooie samenwerking uit ontstaan.

Website

Vragen? laat het ons weten

Heeft u vragen of ideeën, laat het ons weten via het onderstaande formulier. Neemt u liever direct contact met ons op, doe dat dan via: info@stoerenhout.nl of bel ons op: +31(0)6 1466 5411Tel:
+31(0)6 1466 5411

Adres:
Daalakkersweg 14-30
5641JA Eindhoven

Mail:
info@stoerenhout.nl