Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Bij Stoer & Hout is niks standaard

Maatwerk & realisatie zoals u het bedoeld heeft..

Alles wat wij doen, bedenken en/of realiseren, is na uitgebreid overleg van uw wensen en ideeën. Door het werken en verwerken van metaal en hout op de juiste wijze kan de passende sfeer en/of uitstraling tot stand komen. In acht houdend zijn natuurlijk de duurzaamheid en veiligheid.

Van complete inrichting tot accessoires


Het verzorgen van een compleet interieur op maat gebeurt vaak. Dat is niet altijd nodig. Door bepaalde details of accessoires kan er ook al een compleet andere uitstraling gerealiseerd worden. Vraag of bel ons gerust vrijblijvend voor informatie over de mogelijkheden.

PortfolioAccessoires & Details

Met wat aanvullingen op uw interieur door middel van bepaalde objecten of accessoires kunt u de complete sfeer in uw huis omturnen. Hierboven ziet u op de foto een paar kleine voorbeelden die gelijk een compleet andere sfeer of indruk kunnen wekken.

Vrijblijvend advies!

Durf te doen & durf te spelen met materialen en kleuren. Door een stap verder te gaan dan u gewend bent komen er vaak juist de mooiste realisaties, u heeft er immers nooit eerder aan gedacht of bij stilgestaan. In ons advies zullen wij dan ook met ideeën komen om u te prikkelen om verder te denken. Zo blijft er geen steen on omgekeerd.

Vragen? laat het ons weten

Heeft u vragen of ideeën, laat het ons weten via het onderstaande formulier. Neemt u liever direct contact met ons op, doe dat dan via: info@stoerenhout.nl of bel ons op: +31(0)6 1466 5411Tel:
+31(0)6 1466 5411

Adres:
Daalakkersweg 14-30
5641JA Eindhoven

Mail:
info@stoerenhout.nl